Rabarberkaka
12 port
5 ägg
5 dl socker
2 1/2 dl smält smör
5 dl vetemjöl
rabarber
Kinuskisås:
3 dl grädde
1 1/2 dl socker
1 1/2 msk smör
175 grader.
skölj och skär rabarber i bitar.
smörj och bröa en långpanna.
vispa ägg och socker,rör ner smöret samt mjölet.
häll i långpanna och strö över rabarber.
grädda 20 min.
koka såsen (som ska vara ganska lös)
häll över kakan och grädda ca 15 min.
vaniljsås till.
5 ägg
5 dl socker
2 1/2 dl smält smör
5 dl vetemjöl
rabarber
Kinuskisås:
3 dl grädde
1 1/2 dl socker
1 1/2 msk smör
175 grader.
skölj och skär rabarber i bitar.
smörj och bröa en långpanna.
vispa ägg och socker,rör ner smöret samt mjölet.
häll i långpanna och strö över rabarber.
grädda 20 min.
koka såsen (som ska vara ganska lös)
häll över kakan och grädda ca 15 min.
vaniljsås till.
Kommentarer
Trackback