Lasagne med kyckling och keso

Med keso blir den här rätten både god och lättgjord eftersom man bara behöver göra en sås. Välj gärna lårfilén på kycklingen eftersom den är lite saftigare än bröstbiten.Du behöver:300-400 g kyckling,tex lårfilé2 stora morötter2 vitlöksklyftorolja1 förpackning krossade tomatersalt och peppar1 stor burk keso1/2 paket lasagneplattor100 g ost 1. Sätt ugnen på 200 grader.2. Riv morötterna grovt och vitlöken fint på ett rivjärn. Riv även osten och ställ åt sidan.3. Häll lite olivolja i en gryta och fräs morötterna och vitlöken i ett par minuter.4. Tillsätt de krossade tomaterna, salta och peppra.5. Låt såsen puttra på låg värme medan du gör resten.6. Skär kycklingen i mindre bitar och bryn i lite olja.7. Blanda ner kycklingbitarna i tomatsåsen.8. Lägg lite tomatsås och lite keso i en ugnsfast form och varva sedan med lasagneplattor, sås och keso. Avsluta med den rivna osten.9. Låt stå i ugnen i 20 minuter.10. Servera med grönsaker i stavar eller en sallad.
Kommentarer
Postat av: Frida
Åh käkade just en lasagne med spenat och keso, måste prova ditt tips någon dag
Trackback