Fläskfilegryta
600 g fläskfile
1 msk smör
1 gul lök
15 st champinjoner
140 g bacon
2 dl vatten
1 msk kalvfond
2,5 dl matlagningsgrädde
4 msk mango chutney
salt peppar
1 msk maizena
2 msk cashewnötter
Putsa och skiva filen.
Bryn och lägg i gryta.
Skala och hacka löken.
Skiva svampen. Strimla bacon och stek i stekpanna.
Lägg i lök och svamp och fräs ett par minuter.
Lägg över i grytan och slå på vatten, fond,grädde och chutney.
Koka i 15 min. smaka av med salt och peppar och ev en redning.
Strö över nötter och servera med kokt jasminris och en sallad.
1 msk smör
1 gul lök
15 st champinjoner
140 g bacon
2 dl vatten
1 msk kalvfond
2,5 dl matlagningsgrädde
4 msk mango chutney
salt peppar
1 msk maizena
2 msk cashewnötter
Putsa och skiva filen.
Bryn och lägg i gryta.
Skala och hacka löken.
Skiva svampen. Strimla bacon och stek i stekpanna.
Lägg i lök och svamp och fräs ett par minuter.
Lägg över i grytan och slå på vatten, fond,grädde och chutney.
Koka i 15 min. smaka av med salt och peppar och ev en redning.
Strö över nötter och servera med kokt jasminris och en sallad.
Kommentarer
Trackback